Actueel

Achter de schermen bij het planbureau

Wanneer de meeste mensen onderweg zijn naar het werk of net opstaan, is het planbureau van Mentaal Beter al weer vol in beweging! Lees verder...

Behandelen bij Mentaal Beter Online

Behandelen in een online psychologenpraktijk en meewerken aan de ontwikkeling van het volledig digitale behandelaanbod. Het leek wel alsof de vacature speciaal voor mij geschreven was! Lees verder...

Podcast: The NextGen Enterprise met Martin de Heer

Onze bestuursvoorzitter Martin de Heer was te gast bij The NextGen Enterprise Podcast om te vertellen over het ontstaan van Mentaal Beter en de Holacracy-methode binnen de organiatie. Benieuwd? Luister verder...

Mentaal Beter Dag 2020: Kick-off van het nieuwe jaar

Hoe kunnen we beter het jaar beginnen dan met een Mentaal Beter Dag. Op donderdag 16 januari troffen collega's uit het hele land elkaar in het Van der Valk hotel in Tiel voor een dag vol lezingen, workshops en goed eten. Lees verder.

Zomerfestival 2019: Wat een feest!

Op 7 september was het weer feest! De tweede editie van ons eigen zomerfestival, dit jaar vlakbij Woerden, in Kamerik. Het terrein van de Boerinn stond vol met lekkere foodtrucks, cocktailbarretjes, tafelmagie en een heus theaterprogramma! Lees verder.

Klinisch psycholoog vacatures

Mentaal Beter Dag 2019: Een dag van samenkomen en inspireren

Op donderdag 17 januari 2019 was het weer zover: de jaarlijkse Mentaal Beter Dag vond plaats! Ook dit jaar troffen collega’s van Mentaal Beter elkaar weer in het Van der Valk hotel in Tiel. Een dag van samenkomen, inspireren en waarde geven aan het goede werk wat iedere dag gedaan wordt. Lees verder.

Het verhaal van Dore: in opleiding tot GZ-Psycholoog

Dore Broekhuis werkt sinds 2011 bij Mentaal Beter in Utrecht. Na eerder de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut te hebben gedaan, is zij nu in opleiding tot GZ-Psycholoog. ... Lees verder.

5 vragen over de opleiding tot GZ-Psycholoog bij Mentaal beter

Het starten aan de opleiding tot GZ-Psycholoog is een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling en daar wil Mentaal Beter graag een bijdrage aan leveren... Lees verder.

Mentaal Beter Personeelsfeest 2018

Op 15 september 2018 vond het personeelsfeest plaats in de vorm van een festival. Collega’s uit alle windstreken kwamen op deze zonnige zaterdag bij elkaar voor dit geslaagde feest.. Lees verder.

13 redenen om bij Mentaal Beter te werken

Als je nog niet overtuigd bent geven we je 13 redenen om bij Mentaal Beter te komen werken. Wat wordt jouw reden? Lees verder.

Mentaal Beter Dag 2018

Op donderdag 18 januari 2018 was het weer zover: de jaarlijkse Mentaal Beter Dag vond plaats! Ook dit jaar troffen collega’s van Mentaal Beter elkaar in het luxe hotel van Van der Valk in Tiel.. Lees verder.