Werken bij Gezonde Zaak

De Gezonde Zaak beweegt mensen naar een leven met meer energie en veerkracht. Dit doen we door middel van specialistische behandeling. Door 25 jaar ervaring met het behandelen van mensen, hebben wij een innovatieve aanpak met duurzaam resultaat. Wanneer mensen vastlopen, dan biedt De Gezonde Zaak de juiste behandeling om weer te herstellen.

In een oogopslag

0
Oprichting De Gezonde Zaak
0
Enthousiaste collega's
0
Behandelcentra
Werken Bij De Gezonde Zaak
onze missie

Wij bewegen mensen naar een gezond werkend leven.

Al ruim 30 jaar brengt ons multidisciplinair team van psychologen, psychiaters en fysiotherapeuten het leven van deze mensen in beweging.

Wat wij doen

De Gezonde Zaak beweegt mensen

De Gezonde Zaak richt zich op het in beweging krijgen van mensen, letterlijk en figuurlijk. Wanneer medewerkers langdurig thuis (komen te) zitten, behandelen we ze in onze specialistische behandelcentra. Hier leren we hen om met plezier weer te kunnen functioneren in hun leven. Bij De Gezonde Zaak gaat het om de positieve beweging naar meer energie en vitaliteit.

Ons team

Ons behandelteam bestaat uit verschillende zorgprofessionals (psychologen, medisch specialisten psychomotorisch therapeuten), een gastvrouw en een procesbegeleider. We werken nauw met elkaar samen, uiteraard binnen ons team, maar ook met de verwijzer. De cliënt is vanzelfsprekend het middelpunt.

“Naast dat ik de behandelinhoud enorm interessant vind, zijn er nog een aantal zaken voor mij van belang. Een inspirerende werkomgeving, betrokken collega’s en een hecht team. Dat zijn voor mij de belangrijkste redenen dat ik mij thuis voel bij De Gezonde Zaak.”