Traineeship voor psychologen en orthopedagogen

Ben jij net afgestudeerd als psycholoog of orthopedagoog en op zoek naar een leuke en inspirerende werkomgeving waar je de kans krijgt om je door te ontwikkelen? Dan ben je bij Mentaal Beter aan het goede adres! Wij bieden namelijk een traineeship voor psychologen en orthopedagogen waarbij je direct zelfstandig aan de slag als behandelaar gaat. 

Traineeship Psycholoog

Over ons traineeship

Je hebt een WO-diploma op zak en staat te trappelen om kinderen en jongeren met psychische problemen te gaan helpen, maar wij begrijpen ook dat je in de wereld van psychologie nog lang niet uitgeleerd bent. 

Daarom heeft Mentaal Beter een traineeship ontwikkeld. Zo leer je de organisatie kennen, word je begeleid in de overgang van studerend- naar werkend leven en kun je direct geleerde stof in de praktijk toepassen.

Heb jij een afgeronde master in orthopedagogiek, ontwikkelingspsychologie, mental health of klinische neuropsychologie? Lees dan snel verder!

Jouw traineeship in het kort

De voordelen van ons traineeship

Je salaris groeit in het eerste jaar met je mee en alle studiekosten worden vergoed.

 Bij positieve evaluatie volgt vaste aanstelling en is het mogelijk om te starten in VGCT.

Een mooie ontdekkingstocht door het vak en een betrokken organisatie.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je besluit te solliciteren ontvangen we graag je CV, motivatie en (voorlopige) cijferlijst van je Master. Onze collega’s van recruitment zullen op basis daarvan een eerste selectie maken. We leren je daarna graag beter kennen door een persoonlijk (digitaal) kennismakingsgesprek in te plannen. Wanneer het klikt en aan beide kanten goed voelt kunnen we de voorwaarden bespreken en gaan we samen op zoek naar een geschikte werkplek waar jij je kunt ontwikkelen. 

Wil je meer weten over de inhoud van het traineeship? Neem dan contact op met een van onze recruiters via sollicitatie@mentaalbeter.nl

Is een traineeship bij Mentaal Beter iets voor jou?