Vitalmindz Academy

Wil jij je ontwikkelen tot deskundige professional in de bedrijfsgerichte psychologische zorg? Dan ben je bij de Vitalmindz Academy aan het juiste adres! Tijdens de theorie- en praktijkdagen leer en werk je onder begeleiding van een senior psycholoog aan jouw expertise!

Traineeship Psycholoog

Over de Vitalmindz Academy

Als starter op de arbeidsmarkt word je geconfronteerd met eisen rondom werkervaring en kennisniveau. Je moet toch de kans krijgen om te werken en ervaring op te doen? Wat als dit zou kunnen in een uniek werk- leertraject waarbij leren en werken in de praktijk gekoppeld worden?

Daarom bieden wij, in samenwerking met HSK, de Vitalmindz Academy aan. Heb jij net je opleiding afgerond en wil je al lerend ervaring opdoen? Meld je dan nu aan!

De Vitalmindz Academy in het kort

Wat kan je verwachten?

Tijdens het 15 weken durende opleidingsprogramma van de Vitalmindz Academy leer én werk je 32 uur per week. Elke week heb je twee theoriedagen en twee praktijkdagen.

Tijdens de theoriedagen ga je aan de slag met de inhoudelijke verdieping op methodiek, wet- en regelgeving, Virtual Reality interventies, coaching en trainingsvaardigheden. Leer hoe je vanuit de positieve psychologie, oplossingsgerichte coaching en werkgerichte cognitieve gedragstherapie werknemers kunt verder helpen naar duurzame gezonde inzetbaarheid! 

Tijdens de praktijkdagen ga je, onder begeleiding van een senior psycholoog, aan het werk voor Vitalmindz. Tijdens deze werkdagen zal je ervaring opdoen met verschillende cliënten, opdrachtgevers, collega professionals en vraagstukken om jouw ervaring in het vak toe te passen.

En daarna? Wanneer je de opleiding succesvol afrondt, nemen we je in dienst als coach, trainer of psychologisch begeleider op preventief vlak bij lichte mentale klachten.

Wie ben jij?

 Jij hebt één van de volgende opleidingen afgerond:

  • Toegepaste Psychologie
  • Master Arbeidspsychologie 
  • Master Positieve Psychologie

En je hebt maximaal 2 jaar relevante werkervaring.

De voordelen van onze academy

Leren én tegelijkertijd werkervaring opdoen onder begeleiding van een senior psycholoog.

 Bij positieve evaluatie volgt een vaste aanstelling als coach, trainer of psychologisch begeleider op preventief vlak en bij lichte klachten.

Een mooie ontdekkingstocht door het vak en een betrokken organisatie

Is een traineeship bij Mentaal Beter iets voor jou?