ZZP netwerk Mentaal Beter

Om cliënten van Mentaal Beter zo goed mogelijk te helpen en de wachttijden te verminderen, zijn wij geregeld op zoek naar zzp’ers.

Aan de slag als zzp'er

Om cliënten van Mentaal Beter zo goed mogelijk te helpen en de wachttijden te verminderen, zijn wij geregeld op zoek naar zzp’ers. Zelfstandigen zetten wij graag in tijdens drukke perioden in diverse functies. Mentaal Beter biedt geestelijke gezondheidszorg aan cliënten met psychische stoornissen en/of systeemproblemen die een belemmering vormen in hun dagelijks leven. Onze specialistische ggz-zorg is vraaggestuurd, geprotocolliseerd en cliëntgericht. Wij zijn van mening dat de relatie tussen cliënt en therapeut de grootste bijdrage levert aan de behandeling. Op dit moment zoeken wij mensen voor de volgende functies:

  • Gz-psycholoog
  • Klinisch Psycholoog
  • Psychiater
Ben je in het bezit van de benodigde diploma’s die behoren tot één van bovengenoemde functies? Ben je als zzp’er in het bezit van een VAR-WUO? Sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben je geïnteresseerd in werken bij Mentaal Beter? Meld je dan aan voor inschrijving in ons zzp-netwerk.

Mentaal Beter vestigingen

Mentaal Beter heeft vestigingen door het hele land, voor zzp’ers is het dus mogelijk om in diverse regio’s ingezet te worden. Hieronder zie je een aantal van onze vestigingen. Wil je een overzicht van alle vestigingen op kaart? Bekijk ons praktijkoverzicht op de website van Mentaal Beter.  

Je kunt je aanmelden door je cv, motivatie en eventuele wensen/beschikbaarheid te mailen onder vermelding van ‘Aan de slag als zzp’er’ naar werkenbijmentalcaregroup.nl.