Online kennismaking met Mental Care Group

Wil jij samen met ons het verschil maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? Kom dan online kennismaken met onze organisaties!

Welkom bij Mental Care Group

Ben jij benieuwd waar onze groep voor staat en welke mogelijkheden er voor jou als professional binnen een van onze organisaties zijn? Kom dan online kennismaken op maandagavond 13 november

Verschillende collega’s zitten voor je klaar om je meer te vertellen over Mentaal Beter, HSK, Vitalmindz, Opdidakt, De Gezonde Zaak, AlleskITs en Siggie. Bekijk hieronder het programma en de collega’s die er bij zijn. 

Programma online kennismaking

 • 19.45 - 20.00 Online Inloop

  Pak een kopje koffie, thee of fris en schuif vanachter je computer aan voor onze online kennismaking.

 • 20.00 - 20.15 Welkom

  Een warm welkomstwoordje om de online kennismaking in te luiden. Operationeel directeur Sara Debruyne zal je meer uitleg geven over onze groep, de verschillende labels en waar wij voor staan.

 • 20.15 - 20.30 Breakout rooms

  Vanaf dit moment is het mogelijk om meerdere breakout rooms te bezoeken om meer te weten te komen over de verschillende labels én om vragen te stellen. Elk label heeft een eigen breakout room.

 • 20.30 - 20.45 Afronding

  Gezamenlijk sluiten we de online kennismaking af en is er nog ruimte om vragen te stellen aan een van onze collega's. 

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land, er is dus altijd wel een praktijk of vestiging bij jou in de buurt!

We werken met kleinschalige teams in een purposegedreven organisatie waar je vrijheid krijgt binnen heldere kaders. 

Er is een opleidingsbudget beschikbaar om je verder te ontwikkelen.

Wie ga je deze avond ontmoeten?