Vacatures Basispsycholoog

Kom jij onze organisatie versterken en wil jij samen met ons het verschil maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? Bekijk hier dan de mogelijkheden als basispsycholoog binnen Mental Care Group. 

Werken als psycholoog

In iedere behandeling laten wij cliënten zien dat het anders kan. Wij helpen klachten verminderen en krachten ontwikkelen. Samen werken we iedere dag aan een mentaal en veerkrachtig Nederland. Ben jij de basispsycholoog die samen met ons het verschil wilt maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? 

Werken als basispsycholoog

Ben jij op zoek naar een werkplek als psycholoog waar je kan ontwikkelen, samen kunt werken en verantwoordelijkheid mag nemen? Dan is werken als basispsycholoog bij Mental Care Group iets voor jou! Bij Mentaal Beter kun je aan de slag als basispsycholoog voor kinderen en jongeren of als basispsycholoog voor volwassenen. Bij HSK kun je aan de slag als psycholoog voor volwassenen. Bij Opdidakt kan je aan de slag als psycholoog of orthopedagoog. 

Dichtbij en persoonlijk

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land, er is dus altijd wel een praktijk bij jou in de buurt!

Samenwerken

We werken met kleinschalige teams in een zelforganiserende organisatie waar je vrijheid krijgt binnen heldere kaders.

Ontwikkelen

Er is een ruim opleidingsbudget beschikbaar om je verder te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten bij onze organisaties?

Binnen Mental Care Group kun je bij meerdere organisaties werken als basispsycholoog. Benieuwd welke organisatie bij jou past? Bekijk welke doelgroepen wij behandelen en begeleiden. 

Misschien vind je dit interessant