Vacatures GZ-psycholoog

Een overzicht van alle vacatures voor GZ-psychologen. 

Vacature GZ-Psycholoog

Werken als GZ-psycholoog

Ben jij gemotiveerd om je verder te ontwikkelen? Werk jij graag cliënt- en resultaatgericht? Weet jij collega’s te inspireren en heb je veel teamgevoel? Wil jij samen met ons het verschil maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? Kom dan bij ons werken als GZ-psycholoog! 

Wat doet een GZ-psycholoog bij de NL Mental Care Group?

Wil jij graag een diverse cliëntpopulatie behandelen (bggz en sggz) die een grote verscheidenheid aan psychische problematieken kent? Vind je het fijn om een gevarieerd takenpakket te hebben waarbij je een eigen caseload hebt, regiebehandelaar bent en verantwoordelijk bent om samen met het team de vestiging draaiende te houden? Bij Mentaal Beter vind je een fijne balans tussen verbondenheid en autonomie en krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheid.

Je behandelt cliënten met een grote verscheidenheid aan psychische problematiek, zoals bijvoorbeeld angst- en stemmingsstoornissen, PTSS en persoonlijkheidsproblematiek. Behandelingen vinden in de SGGZ plaats. Ze worden over het algemeen individueel aangeboden, ondersteund door e-health, en waar mogelijk in groepsverband. Behandelingen zijn zoveel mogelijk volgens de richtlijnen en evidence based, met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. 

De hulpvraag van de cliënt staat altijd centraal. Het doen van psychologisch onderzoek is mogelijk. Je beschikt dus over een gevarieerd takenpakket! Tevens bieden wij begeleiding vanuit onze zelfsturende organisatie.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om online te werken of bij een van onze 82 locaties in het land. 

We werken met kleinschalige teams in een zelforganiserende organisatie. 

Er is een ruim opleidingsbudget beschikbaar om je verder te ontwikkelen.

Salaris GZ-psycholoog

Schaal Medisch Specialist

Jouw salaris binnen Mentaal Beter wordt vastgesteld conform de cao ggz. Per functie is een functieschaal die bestaat uit diverse treden. Op basis van jouw opleiding en relevante werkervaring binnen de functie, word je ingedeeld in een trede.

GZ-psycholoog opleiding

Ontwikkelen doen we samen

Wij vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals beschikken over moderne methoden en technieken en zichzelf blijven ontwikkelen.

Je krijgt als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychiater een eigen individueel opleidingsbudget ter beschikking voor het volgen van opleidingen naar eigen keuze.

 

Zie voor meer informatie de arbeidsvoorwaarden van Mentaal Beter.

Voor mij is werken bij Mentaal Beter een vertrouwd warm bad. Ik ken de organisatie goed en kan me goed verbinden aan de manier waarop we werken. Ik werk met inspirerende, intelligentie, grappige, betrokken, enthousiaste collega’s, waar naast goede cliëntenzorg ook ruimte is voor ontspanning, leuke dingen doen, humor en gezelligheid.

Onze nieuwste vacatures GZ-psycholoog

  GZ-psycholoog/Teamleider Volwassenen – Almere Buiten

  Kom jij ons team Almere-Buiten versterken als GZ-psycholoog, met de extra rol van Teamleider? Heb jij behoefte aan een zelforganiserende en samenwerkende organisatie en neem jij graag zelf het initiatief om samen met jouw team te bouwen? Lees dan snel verder en solliciteer!

  Icon For Marker#1 Almere, Flevoland Icon For Clock 24 - 32 uur

  GZ-psycholoog Volwassenen ZZP – Apeldoorn

  Voor onze praktijk in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste ZZP GZ-Psycholoog voor 24-32 uur per week. Als GZ-psycholoog binnen Mentaal Beter behandel je volwassen cliënten met een verscheidenheid aan klachten en vervul je tevens de rol van regiebehandelaar voor enkele basispsychologen en/of piog’s. Je komt daarnaast te werken in een zelf-organiserend team waarbij kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan.

  Icon For Marker#1 Apeldoorn, Gelderland Icon For Clock 24 - 32 uur

  GZ-psycholoog Volwassenen – Zoetermeer

  Heb je altijd al eens voor jezelf willen beginnen, maar vind je het wel fijn om dit onder de vlag van een grotere organisatie te doen? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder!

  Icon For Marker#1 Zoetermeer, Zuid-Holland Icon For Clock 24 - 36 uur

  GZ-psycholoog Volwassenen – Winschoten

  Wil jij als GZ-psycholoog werken in een klein team waarin gelijkwaardigheid voorop staat en jij jezelf kunt omschrijven als een energieke en pragmatische professional ? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Winschoten zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog voor 24 tot 36 uur per week.

  Icon For Marker#1 Winschoten, Groningen Icon For Clock 24 - 36 uur

  GZ-psycholoog Volwassenen – IJmuiden

  Als GZ-psycholoog binnen Mentaal Beter behandel je volwassen cliënten met een verscheidenheid aan klachten in de G-BGGZ en S-GZZ en vervul je tevens de rol van regiebehandelaar voor enkele basispsychologen en/of piog’s. Je komt daarnaast te werken in een zelf-organiserend team waarbij kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staat.

  Icon For Marker#1 IJmuiden, Noord-Holland Icon For Clock 24 - 36 uur

  GZ-psycholoog Volwassenen – Hoofddorp

  Wil jij graag een diverse cliëntpopulatie behandelen (BGGZ en SGGZ) die een grote verscheidenheid aan psychische problematieken kent? Vind je het fijn om een gevarieerd takenpakket te hebben waarbij je een eigen caseload hebt, regiebehandelaar bent en verantwoordelijk bent om samen met het team de vestiging van Mentaal Beter Hoofddorp draaiende te houden? Lees dan verder!

  Icon For Marker#1 Hoofddorp, Noord-Holland Icon For Clock 24 - 36 uur
Toon meer vermeldingen