Vacatures GZ-psycholoog

Een overzicht van alle vacatures voor GZ-psychologen. 

Vacature GZ-Psycholoog

Werken als GZ-psycholoog

Ben jij gemotiveerd om je verder te ontwikkelen? Werk jij graag cliënt- en resultaatgericht? Weet jij collega’s te inspireren en heb je veel teamgevoel? Wil jij samen met ons het verschil maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? Kom dan bij ons werken als GZ-psycholoog! 

Wat doet een GZ-psycholoog bij de NL Mental Care Group?

Wil jij graag een diverse cliëntpopulatie behandelen (bggz en sggz) die een grote verscheidenheid aan psychische problematieken kent? Vind je het fijn om een gevarieerd takenpakket te hebben waarbij je een eigen caseload hebt, regiebehandelaar bent en verantwoordelijk bent om samen met het team de vestiging draaiende te houden? Bij Mentaal Beter vind je een fijne balans tussen verbondenheid en autonomie en krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheid.

Je behandelt cliënten met een grote verscheidenheid aan psychische problematiek, zoals bijvoorbeeld angst- en stemmingsstoornissen, PTSS en persoonlijkheidsproblematiek. Behandelingen vinden in de SGGZ plaats. Ze worden over het algemeen individueel aangeboden, ondersteund door e-health, en waar mogelijk in groepsverband. Behandelingen zijn zoveel mogelijk volgens de richtlijnen en evidence based, met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. 

De hulpvraag van de cliënt staat altijd centraal. Het doen van psychologisch onderzoek is mogelijk. Je beschikt dus over een gevarieerd takenpakket! Tevens bieden wij begeleiding vanuit onze zelfsturende organisatie.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om online te werken of bij een van onze 82 locaties in het land. 

We werken met kleinschalige teams in een zelforganiserende organisatie. 

Er is een ruim opleidingsbudget beschikbaar om je verder te ontwikkelen.

Salaris GZ-psycholoog

Schaal Medisch Specialist

Jouw salaris binnen Mentaal Beter wordt vastgesteld conform de cao ggz. Per functie is een functieschaal die bestaat uit diverse treden. Op basis van jouw opleiding en relevante werkervaring binnen de functie, word je ingedeeld in een trede.

GZ-psycholoog opleiding

Ontwikkelen doen we samen

Wij vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals beschikken over moderne methoden en technieken en zichzelf blijven ontwikkelen.

Je krijgt als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychiater een eigen individueel opleidingsbudget ter beschikking voor het volgen van opleidingen naar eigen keuze.

 

Zie voor meer informatie de arbeidsvoorwaarden van Mentaal Beter.

Voor mij is werken bij Mentaal Beter een vertrouwd warm bad. Ik ken de organisatie goed en kan me goed verbinden aan de manier waarop we werken. Ik werk met inspirerende, intelligentie, grappige, betrokken, enthousiaste collega’s, waar naast goede cliëntenzorg ook ruimte is voor ontspanning, leuke dingen doen, humor en gezelligheid.

Onze nieuwste vacatures GZ-psycholoog

  ZZP GZ-psycholoog Kind en Jeugd / Orthopedagoog-Generalist – Zoetermeer

  Als GZ-psycholoog Kind en Jeugd / Orthopedagoog-Generalist voor onze vestiging in Zoetermeer, Groeneweg behandel je kind en jeugd (6-18 jaar) met een verscheidenheid aan klachten in de G-BGGZ en SGZZ en vervul je tevens de rol van regiebehandelaar voor enkele basispsychologen. Je komt daarnaast te werken in een zelf-organiserend team waarbij kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan. We staan open voor zowel loondienst als zzp. 

  Icon For Marker#1 Zoetermeer, Icon For Clock 24 - 36 uur

  ZZP GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist Kind en Jeugd – Leusden

  In iedere behandeling laten wij cliënten zien dat het anders kan, wij helpen klachten verminderen en krachten ontwikkelen. Ben jij de GZ-psycholoog / orthopedagoog-generalist die bij deze denk- en werkwijze past en ben je op zoek naar een balans tussen verbondenheid en autonomie? Dan bieden wij jou in team Leusden per 1 mei de mogelijkheid om jouw kennis en expertise in te zetten om zowel cliënten, collega’s en organisatie breed te helpen groeien en ontwikkelen. We hebben zowel mogelijkheden in loondienst en als zzp.

  Icon For Marker#1 Leusden, Icon For Clock 24 - 36 uur

  Orthopedagoog-Generalist Kind en Jeugd – Heemstede

  Haal jij het beste in collega’s naar boven met jouw coachende skills? Word je blij van het geven van een goede of nieuwe start aan cliënten in de maatschappij? Kom dan bij ons werken als regiebehandelaar! Voor meerdere praktijken in het land zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist voor minimaal 24 uur per week die als regiebehandelaar aan de slag wilt gaan! Het gaat om de volgende vestigingen: Heemstede, Ede en Maarssen. Wij horen graag waar je voorkeur naar uit gaat.

  Icon For Marker#1 Heemstede, Icon For Clock 24 - 32 uur

  GZ-psycholoog Zoetermeer

  Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog volwassenen voor onze locatie Zoetermeer.Heb je altijd al eens voor jezelf willen beginnen, maar vind je het wel fijn om dit onder de vlag van een grotere organisatie te doen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

  Icon For Marker#1 Zoetermeer, Icon For Clock 24 - 36 uur

  GZ-psycholoog Volwassenen Voorburg

  Wil jij graag een diverse cliëntpopulatie behandelen (BGGZ en SGGZ) die een grote verscheidenheid aan psychische problematieken kent? Vind je het fijn om een gevarieerd takenpakket te hebben waarbij je een eigen caseload hebt, regiebehandelaar bent en verantwoordelijk bent om samen met het team onze vestiging van Mentaal Beter Voorburg draaiende te houden? Lees snel verder!

  Icon For Marker#1 Voorburg, Icon For Clock 24 - 36 uur

  GZ-psycholoog volwassenen Sliedrecht

  Voor ons nieuw op te zetten team in Sliedrecht zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog (24u-36u), waarbij deels werken vanuit huis een mogelijkheid is. De opstart zal vanuit onze gezellige praktijk in Gorinchem zijn, wanneer het team in Sliedrecht voltallig is zal er nog steeds een intensieve samenwerking zijn met omliggende praktijken.

  Icon For Marker#1 Gorinchem, Icon For Clock 24 - 36 uur
Toon meer vermeldingen