Vacatures Klinisch Psycholoog

Een overzicht van alle vacatures voor klinisch psychologen.

Klinisch psycholoog vacatures

Werken als klinisch psycholoog

Wil jij iedere dag uitgedaagd worden? Heb jij een duidelijk visie op de moderne ggz en wil je meewerken aan de ontwikkeling van een organisatie die continu in beweging is? Samen werken we iedere dag aan een mentaal en veerkrachtig Nederland. Ben jij een Klinisch Psycholoog die bij deze denk- en werkwijze past en ben je op zoek naar een balans tussen verbondenheid en autonomie? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om jouw kennis en expertise in te zetten om zowel cliënten, collega’s en organisatie breed te helpen groeien en ontwikkelen.

Organisatie

Wij werken in kleine teams, volgens de Holacracy-methode. Dit is een besturingsmodel waarbij de verantwoordelijkheden worden verdeeld over alle medewerkers binnen het team. Je wordt ondersteund door een betrokken hoofdkantoor en gecentraliseerd planbureau. Er is de mogelijkheid om vanuit huis te werken, een laptop wordt hierbij gefaciliteerd. 

Ontwikkeling en opleiding

Wij vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals beschikken over moderne methoden en technieken en zichzelf blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij een opleidingsbudget van €3.250,- per kalenderjaar voor (persoonlijk) ontwikkeling en vijf dagen per jaar voor het volgen van opleidingen (dit wordt naar rato bij een dienstverband van < 24 uur).

Zie voor meer informatie de arbeidsvoorwaarden van Mentaal Beter.

“Ik heb in mijn loopbaan voor diverse organisaties en instellingen gewerkt, maar de manier van vrijheid en organiseren heb ik elders nog niet meegemaakt. Daarnaast vind ik het enorm prettig om met kleinschalige teams samen te werken binnen een grote organisatie waar aandacht is voor ontwikkelingen.”

Actuele vacatures klinisch psycholoog

    Klinisch Psycholoog Rotterdam

    In iedere behandeling laten wij cliënten zien dat het anders kan, wij helpen klachten verminderen en krachten ontwikkelen. Ben jij een klinisch psycholoog die bij deze denk- en werkwijze past en ben je op zoek naar een balans tussen verbondenheid en autonomie? Lees snel verder!

    Icon For Marker#1 Rotterdam, Icon For Clock 16 - 32 uur