Arbeidsvoorwaarden AlleskITs

Waardering en erkenning zijn belangrijke onderwerpen bij AlleskITs. Goede arbeidsvoorwaarden zijn hier een cruciaal onderdeel van. Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten over onze arbeidsvoorwaarden en onze toepassing van de cao ggz. 

Arbeidsvoorwaarden AlleskITs

Zorg voor onze medewerkers

Medewerkers van AlleskITs die zorg verlenen, vallen onder de cao ggz. Naast een goed salaris, bieden wij andere fijne arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en ontwikkelmogelijkheden. Meer daarover lees je hieronder. 

 

Wat bieden wij jou?

Salarisschalen

Jouw salaris bij AlleskITs wordt vastgesteld conform de cao ggz. Per functie is er een functieschaal die bestaat uit diverse treden. De schaal is opgedeeld in een aanloopschaal en een functionele schaal A/B. Op basis van jouw opleiding en relevante werkervaring binnen de functie, word je ingedeeld in een trede. Voor starters tot 2 jaar relevante werkervaring geldt de aanloopschaal. Na 2 jaar relevante werkervaring binnen de functie val je in de functionele A/B schaal. Je krijgt bij AlleskITs na 12 maanden in dienst te zijn een periodieke verhoging.

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen