AlleskITs

Een gelukkig leven voor ieder kind, dat is waar AlleskITs naar streeft. AlleskITs is een kindergeneeskundige zorgorganisatie voor kinderen van 6 tot 18 jaar met leer-, gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. We focussen ons met name op ADHD en aanverwante chronische gedragsstoornissen. 

AlleskITs

Zorgen voor kinderen

Binnen AlleskITs staat het tijdig en proactief opsporen van in hun ontwikkeling bedreigde kinderen op de basisschool centraal. Preventie binnen deze doelgroep is dan ook een belangrijke doelstelling voor ons. Daarnaast is er expertise voor het begeleiden en behandelen van kinderen en jongvolwassenen op het voortgezet en het speciaal onderwijs.

De begeleiding die wij bieden bestaat uit onderzoek, diagnose en (medicamenteuze) behandeling. Hierbij zetten we in op een multidisciplinaire aanpak. We werken met een team van medisch specialisten en gedragsdeskundigen in samenwerking met scholen, ziekenhuizen, huisartsen en onze ggz-partners.

Onze specialisten

Onze professionals werken actief samen in een multidisciplinair team voor een zo optimaal effect van de behandeling. We zijn er niet alleen voor het kind, maar zorgen ook voor een goede voorlichting aan ouders, huisartsen en scholen.

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures. 

34 medewerkers

15 locaties

Oprichting 2009

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen

Continue ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan centraal bij AlleskITs. Daarom stimuleren en ondersteunen we onze collega's zoveel mogelijk in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. 

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Van het salaris en een fietsplan tot toegang tot ons eigen vitaliteitsplatform: alles is voor jou als medewerker goed geregeld. 

Ben jij toe aan een volgende stap? Ik kom graag met je in contact

Silke Lamers

Corporate recruiter

Ga naar alle vacatures