Ontwikkelen bij HSK

Jouw ontwikkeling is erg belangrijk voor ons. Zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Op deze pagina vertellen we je graag meer over de opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij HSK.

Ontwikkelen bij HSK

Wij investeren in jouw ontwikkeling

Bij HSK krijg je de ruimte en mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. We financieren dan ook een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. Een overzicht van de mogelijkheden vind je hieronder. Maar, ontwikkeling is natuurlijk maatwerk. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Wij denken graag met je mee!

Omdat HSK onderdeel uitmaakt van Mental Care Group, zijn er meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden. Of je nu gaat voor een hogere functie bij HSK of kiest voor een rol bij een van onze andere labels: je kunt jouw loopbaan invullen op een manier die écht bij jou past.

De mogelijkheden

Opleidingsbeleid

Traineeship

Wanneer je het traineeship volgt ga je een vliegende start van jouw carrière als therapeut tegemoet. Het traineeship bestaat uit intensieve begeleiding (bestaande uit supervisie en werkbegeleiding) en opleidingsdagen. Opleidingsgeld, begeleiding en materiaal worden door ons vergoed.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

Joyce Scipio

Corporate Recruiter