HSK

Wanneer medewerkers psychische klachten ervaren of uitvallen op werk, maakt HSK het verschil. HSK is een landelijk opererende geestelijke gezondheidszorgaanbieder, gespecialiseerd in werknemerszorg. Middels bewezen effectieve behandelingen zetten wij cliënten weer in hun kracht.

HSK

Dé betrouwbare psycholoog voor werkend Nederland

Snel. Beter. Met onze effectieve methodiek helpen wij mensen duurzaam en snel beter te worden. We bieden behandelingen op basis van cognitieve gedragstherapie, EMDR en online therapie in de basis-ggz en specialistische-ggz.

Daarnaast bestaan er binnen HSK expertisecentra voor de behandeling van dwangstoornissen, tics (zoals Gilles de la Tourette) en conversiestoornissen. 

Linkedin - Favicon - MCG.svgLinkedIn    

Onze specialisten

Twee hoogleraren en een jonge psycholoog deelden de overtuiging dat er in het aanbod van psychische zorg nog heel wat te verbeteren viel: klacht- en resultaatgericht behandelen met evidence based behandelmethoden en transparante effectmeting kregen de focus.

Nu – ruim 30 jaar later – dragen wij met meer dan 500 enthousiaste medewerkers verspreid over zo'n 50 locaties, dagelijks bij aan het beter functioneren van onze cliënten en het verbeteren van de psychische zorg in Nederland. 

Wil jij ons komen versterken? Bekijk onze vacatures. 

564 medewerkers

51 Vestigingen

Oprichting 1991

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen

Continue ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan centraal bij HSK. Daarom stimuleren en ondersteunen we onze collega's zoveel mogelijk in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. 

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Van het salaris en een fietsplan tot toegang tot ons eigen vitaliteitsplatform: alles is voor jou als medewerker goed geregeld. 

Uitgelicht verhaal

Mijn stagebegeleider gaf aan dat HSK goed bij mij zou passen.

Frederike Riemer

Lees het hele verhaal
Bekijk alle verhalen
8.9

HSK wordt door ruim 2800 cliënten gewaardeerd op Zorgkaart Nederland met een gemiddeld cijfer van 8.9.

HSK op de kaart

Ben jij toe aan een volgende stap? Ik kom graag met je in contact

Joyce Scipio

Corporate recruiter

Ga naar alle vacatures