Arbeidsvoorwaarden Mental Care Group

Waardering en erkenning staan centraal bij Mental Care Group. Goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers zijn hier een belangrijk onderdeel van. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Je leest het op deze pagina. 

Zorg voor onze medewerkers

Medewerkers van Mental Care Group vallen onder een eigen arbeidsvoorwaardenregeling, waarin alles voor jou als medewerker goed is geregeld. Zo kun je naast een goed salaris rekenen op andere fijne arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en ontwikkelmogelijkheden. Meer daarover lees je hieronder.

 

Wat bieden wij jou?

Salaris

We hebben een functiegebouw met een marktconform salarishuis ontwikkeld. Op basis van functiewaardering en marktonderzoek is het salaris per functie vastgesteld. Per functie geldt dus een salarisschaal, met een minimum en maximum op basis van een 40-urige werkweek. Op basis van relevante werkervaring word je ingeschaald in de voor jouw functie geldende salarisschaal. 

Salarisverhogingen zijn op basis van beoordeling. Deze verhoging is per de eerstvolgende maand januari, tenzij je gestart bent na 1 juli: dan geldt dit de daarna volgende maand januari. De beoordeling is gekoppeld aan een percentage salarisverhoging: 0 tot 5%.

Neem contact met mij op!

Vragen?

Julia Jongbloed

Recruitment Marketeer