Over Mental Care Group

Mental Care Group is een mentale gezondheidsorganisatie bestaande uit Mentaal Beter, HSK, Opdidakt, Vitalmindz, AlleskITs en Siggie. Ieder label heeft een eigen specialisme, zo zetten wij ons samen in voor een gezond en veerkrachtig Nederland.

Zorg voor de toekomst

Onze missie

Als krachtige eenheid ontwikkelen en vernieuwen wij de mentale gezondheidszorg van de toekomst. We richten ons op het verminderen van psychische klachten en het versterken van veerkracht, met oplossingen die écht verschil maken. 

Linkedin - Favicon - MCG.svgLinkedIn

Onze collega's

Niet alleen als behandelaar kun je een bijdrage leveren aan de mentale gezondheidszorg van Nederland. Bij Mental Care Group werken namelijk meer dan 2000 medewerkers met een passie voor mentale gezondheid, ieder vanuit zijn eigen vakgebied. Van planning tot administratie en van HR tot IT, wij zijn altijd op zoek naar collega's die samen met ons willen bouwen aan een veerkrachtig Nederland.

Wil jij ons komen versterken? Bekijk onze vacatures.

2000 medewerkers

Hoofdkantoor in Woerden

6 labels

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen Mental Care Group hechten we grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Om onze visie in concrete doelen te vertalen, verdelen we ons MVO-beleid over drie thema’s: zorgen voor medewerkers, zorgen voor cliënten en zorgen voor positieve maatschappelijke impact.

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen

Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan centraal bij Mental Care Group. We stimuleren en ondersteunen onze collega's dan ook zoveel mogelijk in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Dat kan bijvoorbeeld middels een opleiding, training of cursus. Samen met jouw leidinggevende bekijk je welke mogelijkheden goed bij jou en je functie passen.

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Van het salaris en een fietsplan tot toegang tot ons eigen vitaliteitsplatform: alles is voor jou als medewerker goed geregeld. 

Uitgelicht verhaal

“Ik leer nog elke dag en dat houdt mij gefocust en gemotiveerd!”

Chantalle

Lees het hele verhaal
Bekijk alle verhalen

Wat er speelt

Meer artikelen

Ben jij toe aan een volgende stap? Ik kom graag met je in contact!

Julia Jongbloed

Recruitment Marketeer

Ga naar alle vacatures

Jaarverslag 2023

Bij Mental Care Group streven we naar een vernieuwende aanpak binnen de geestelijke gezondheidszorg en begeleiding bij leeruitdagingen in Nederland. Ons jaarverslag van 2023 documenteert een jaar van strategische navigatie door de complexe kansen en uitdagingen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast schetst het verslag ook onze visie op de toekomst. Een toekomst waarin we blijven innoveren, samenwerken en bijdragen aan een duurzame verbetering van de sector. Dit verslag documenteert onze toewijding aan het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg, en ons streven naar het leveren van uitzonderlijke zorg die levens kan veranderen.

Lees meer over onze reis en ontdek hoe we samen bouwen aan een betere toekomst in de geestelijke gezondheidszorg.