Chantalle Schutte

Maak kennis met Chantalle Schutte

Corporate Recruiter bij Mental Care Group

Mijn naam is Chantalle Schutte en ik werk sinds december 2020 bij Mental Care Group. Samen met mijn collega’s Ine, Mathilde, Silke, Sharon, Joyce, Julia, Victoria en Awan vormen we team Recruitment. Wij zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie voor onze labels Mentaal Beter, HSK, Opdidakt, Vitalmindz en AlleskITs en Siggie. We vormen een hecht, gezellig en hardwerkend team waarin we ons inzetten voor hetzelfde doel: samen sterk voor een veerkrachtig Nederland.

Mijn verhaal

In december 2020 ben ik gestart in de functie als Recruitment Assistent, hierbij was ik verantwoordelijk voor het plaatsen van actuele vacatures op diverse job sites, het (her) schrijven van vacatureteksten en het proactief benaderen van kandidaten door middel van bijvoorbeeld sourcing via de diverse social media kanalen. Ook plande ik de sollicitatiegesprekken in, droeg ik zorg voor de juiste afspraakbevestiging en voor een accurate administratie. In februari 2022 ben ik doorgegroeid naar de functie van Corporate Recruiter en volgde ik daarnaast een Traineeship om mezelf meer te ontwikkelen binnen dit vakgebied.

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Mental Care Group is dat er een enorme diversiteit is aan werkzaamheden. Er is ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Wij zijn een snelgroeiende organisatie dus er is veel dynamiek. Binnen de teams hangt een open sfeer waardoor je gemakkelijk een praatje maakt met collega’s, ook is er ruimte voor wat humor.

Ontmoet ook onze andere collega's