Sharon Wout

Maak kennis met Sharon Wout

Corporate Recruiter bij Mental Care Group

Mijn naam is Sharon Wout en ik werk sinds 2021 als corporate recruiter voor Mental Care Group. We zijn een hecht team en kunnen met elkaar lachen. Dat blijft een cadeautje, een groep mensen die met elkaar verbonden zijn door meer dan werk!

Mijn verhaal

Een gemiddelde werkdag heb ik eigenlijk niet. Mijn taken wisselen van het zoeken naar de juiste kandidaten bij een vacature en het contact met de kandidaten tot het schrijven van beleid voor interne sollicitatieprocessen. Juist deze afwisseling maakt mijn werk uitdagend!

Ik heb al 25 jaar ervaring in het bemiddelingsvak en ben nog niet uitgeleerd. Samen met mijn collega’s zijn we bezig onze afdeling op de kaart te zetten binnen de organisatie en houden we zicht op ontwikkelingen en trends binnen recruitment. We werken volgens de Holacracy methode. Dit is een organisatie structuur waarin de verantwoordelijkheden verdeeld liggen over alle medewerkers. Werken op deze manier was nieuw voor mij en ik heb ontdekt dat het goed bij mij past. Er is een hoge mate van betrokkenheid en openheid binnen het team waardoor ik me echt thuis voel.

Hoe ik in balans blijf? Eten is een verbindende factor bij ons thuis. Regelmatig sta ik in de keuken en kook voor mijn drie dochters: van Indisch eten (mijn moeders eten is altijd het lekkerst) tot Mexicaans of een eenvoudig AVG-tje.

Ontmoet ook onze andere collega's

Mathilde Westerman-Hoefnagel

Silke Lamers

Chantalle Schutte