Arbeidsvoorwaarden Mentaal Beter

Bij Mentaal Beter vinden we het belangrijk dat onze collega's zich gewaardeerd voelen. Goede arbeidsvoorwaarden zijn hier een cruciaal onderdeel van. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over onze arbeidsvoorwaarden en onze toepassing van de cao ggz. 

Arbeidsvoorwaarden Mentaal Beter

Zorg voor onze medewerkers

Medewerkers van Mentaal Beter die zorg verlenen, vallen onder de cao ggz. Naast een goed salaris, bieden wij andere fijne arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en ontwikkelmogelijkheden. Meer daarover lees je hieronder. 

 

Wat bieden wij jou?

Salarisschalen

Jouw salaris bij Mentaal Beter wordt vastgesteld conform de cao ggz. Per functie is er een functieschaal die bestaat uit diverse treden. De schaal is opgedeeld in een aanloopschaal en een functionele schaal A/B. Op basis van jouw opleiding en relevante werkervaring binnen de functie, word je ingedeeld in een trede. Voor starters tot 2 jaar relevante werkervaring geldt de aanloopschaal. Na 2 jaar relevante werkervaring binnen de functie val je in de functionele A/B schaal. Na 12 maanden in dienst te zijn ontvang je een periodieke verhoging.

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen