Mentaal Beter

Mentaal beter worden en blijven – dat is waar wij voor staan. Mentaal Beter is een curatieve geestelijke gezondheidszorgaanbieder (ggz) met een landelijk netwerk, verspreid over 100 locaties door heel Nederland. Samen helpen we mensen met het aanpakken van psychische problemen die hun dagelijks leven belemmeren. 

Mentaal Beter

Resultaatgerichte behandelingen

Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor behandelingen in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en specialistische ggz (s-ggz). We zijn gespecialiseerd in het behandelen van lichte tot matige klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma, ADHD, autisme en somatisch-symptoomstoornissen.

Het verminderen van klachten is echter niet het enige waaraan wij werken: bij iedere behandeling zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en weer de regie over hun eigen leven kunnen oppakken, ongeacht hun leeftijd. 

facebook.svgFacebook
Linkedin - Favicon - MCG.svgLinkedIn
Instagram - Favicon - MCG.svgInstagram

Onze specialisten

Het team van Mentaal Beter bestaat uit gedreven (gz-)psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters. Al onze behandelaren staan ingeschreven in de voor hun beroepsgroep van toepassing zijnde registers en volgen hiervoor de benodigde bijscholing. 

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures.

649 medewerkers

100 vestigingen

41.684 clienten geholpen

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen

Plezier in het werk en continue ontwikkeling staan centraal bij Mentaal Beter. Daarom investeren we in zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van ieder teamlid.

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

De zorgverleners van Mentaal Beter vallen onder de cao ggz. Daarnaast kun je bij ons aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Van een eindejaarsuitkering en een fietsplan tot toegang tot ons eigen vitaliteitsplatform: alles is voor jou als medewerker goed geregeld. 

Uitgelicht verhaal

Werkgeluk is voor mij diversiteit, vrijheid en een gezelligheid in het team'

Geraldine

Lees het hele verhaal
Bekijk alle verhalen
8.8

Mentaal Beter wordt door ruim 1500 cliënten gewaardeerd op Zorgkaart Nederland met een gemiddeld cijfer van 8.8.

Mentaal Beter op de kaart

Ben jij toe aan een volgende stap? Ik kom graag met je in contact!

Wietske Schaapman

Corporate recruiter

Ga naar alle vacatures