Geraldine van Krimpen

Maak kennis met Geraldine van Krimpen

GZ-Psycholoog bij Mentaal Beter

Mijn naam is Geraldine van Krimpen en ik ben sinds 2019 werkzaam als gz-Psycholoog Kind en Jeugd bij Mentaal Beter in Amersfoort. Ik ben iemand die enthousiast is en positief is ingesteld. Denken in mogelijkheden en vooral kijken naar wat er wél mogelijk is. Dat is wat ik doe!

Mijn verhaal

Je bent nooit te oud om te leren! In 2010 heb ik mijn bachelor psychologie behaald, gevolgd door een Master Kind- en Jeugdpsychologie. In 2015 ben ik gestart met de gz-opleiding. Momenteel ben ik bezig om de opleiding tot systeemtherapeut af te ronden en in de toekomst zou ik graag nog de opleiding tot Klinisch Psycholoog willen doen. Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk in dit vak en het is fijn dat daar bij Mentaal Beter de ruimte voor is.

Ik krijg er energie van om cliënten te helpen. Ik betrek het hele systeem in mijn behandeling. Dat betekent dat ik regelmatig contact heb met ouders, soms ook broers/zussen of andere mensen uit de omgeving. We hebben het dan over wat er bij het kind of de jongere speelt en wat hun opvalt.

Wat werkgeluk voor mij betekent? Ik wil het goed en gezellig hebben met collega’s, vrijheid hebben om mijn eigen agenda in te delen en ik zoek een diversiteit aan werkzaamheden. En geluk heb ik! Het team waarin ik werk is erg betrokken, spontaan en enthousiast. Ondanks dat we allemaal onze eigen expertise hebben ervaar ik gelijkwaardigheid en denken we graag met elkaar mee.

Mijn collega’s helpen mij om in balans te blijven. Als er iets speelt, bijvoorbeeld een lastige casus, kan ik sparren met een collega. Er is ruimte om mijn grenzen aan te geven. Dat vind ik fijn!

Ontmoet ook onze andere collega's

Lisa van den Bijgaart – ten Kleij

Jerzy Snijers