Arbeidsvoorwaarden Opdidakt

Waardering en erkenning staan voorop bij Opdidakt. Goede arbeidsvoorwaarden zijn hier een belangrijk onderdeel van. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over onze arbeidsvoorwaarden en ons functie- en salarishuis.

Arbeidsvoorwaarden Opdidakt

Zorg voor onze medewerkers

Medewerkers van Opdidakt vallen onder een eigen arbeidsvoorwaardenregeling, waarin alles voor jou als medewerker goed geregeld is. Zo kun je naast een goed salaris rekenen op andere fijne arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en ontwikkelmogelijkheden. Meer daarover lees je hieronder. 

Wat bieden wij jou?

Salarissen

Bij Opdidakt hebben we een functiehuis waarin de taken en verantwoordelijkheden van de verschillende functies zijn beschreven. Daardoor is het helder wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Het startsalaris en de vaste salarisstappen (treden) per functie zijn vastgesteld op basis van functiewaardering en marktonderzoek. Een trede staat gelijk aan een jaar relevante werkervaring, aan de hand hiervan word je ook ingeschaald in de voor jouw functie geldende salarisschaal.

Je krijgt bij Opdidakt ieder jaar op 1 januari een periodieke verhoging. Treed je in dienst vóór 1 juli, dan krijg je de periodieke verhoging per 1 januari van het eerstvolgende jaar. Treed je in dienst op of na 1 juli, dan krijg je de periodieke verhoging per 1 januari een jaar ná het eerstvolgende jaar. 

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen