Opdidakt

Opdidakt ondersteunt kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling. Dit doen we middels behandelingen op zowel didactisch als op sociaal-emotioneel gebied. Zo helpen we kinderen en jongeren een goede start te maken in de maatschappij. Ook doen wij doen onderzoek naar leerproblemen, zoals dyslexie, dyscalculie en intelligentie. 

Opdidakt

De betrouwbare partner voor kind, ouder en school

In de huidige maatschappij wordt steeds meer gevraagd van kinderen en jongeren. Soms stuiten zij op uitdagingen op het gebied van leren, gedrag of ontwikkeling. Opdidakt is in staat om op de verschillende gebieden ondersteuning te bieden. 

In onze begeleiding richten we ons op leerlingen en hun ouders en leerkrachten. We bieden gespecialiseerde zorg op wetenschappelijke basis. Dit doen we altijd vanuit de mogelijkheden en behoeften van het individuele kind, dat we ‘eigenaarschap’ geven over de eigen behandeling.

Daarnaast ondersteunen we scholen bij de ontwikkeling van hun leerlingen. Met ons aanbod schoolservice vergroten we de kennis en vaardigheden van leraren in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. We werken vraaggericht en ondersteunend.

facebook.svgFacebook
Linkedin - Favicon - MCG.svgLinkedIn
Instagram - Favicon - MCG.svgInstagram

Onze specialisten

Bij Opdidakt werken we met ruim 200 betrokken experts vanuit een eigen systematische en effectief bewezen aanpak. We hebben kleine teams, om zo de focus te kunnen houden op waar we goed in zijn. De cultuur is informeel, resultaatgericht met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, waarbij samenwerking belangrijk is: we doen het echt met z'n allen!  

Wil jij ons komen versterken? Bekijk onze vacatures.

239 medewerkers

38 Vestigingen

Oprichting 1998

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen

Continue ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan centraal bij Opdidakt. Daarom stimuleren en ondersteunen we onze collega's zoveel mogelijk in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Van het salaris en een fietsplan tot toegang tot ons eigen vitaliteitsplatform: alles is voor jou als medewerker goed geregeld. 

Uitgelicht verhaal

Bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Dat is waar ik voldoening uit haal.

Sarah | Orthopedagoog

Lees het hele verhaal
Bekijk alle verhalen

Ben jij toe aan een volgende stap? Ik kom graag met je in contact!

Mathilde Hoefnagel

Corporate recruiter

Ga naar alle vacatures