Vacatures GZ-psycholoog

Kom jij onze organisatie versterken en wil jij samen met ons het verschil maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? Bekijk hier dan de mogelijkheden als GZ-psycholoog binnen Mental Care Group. 

Werken als GZ-psycholoog

Ben jij gemotiveerd om je verder te ontwikkelen? Werk jij graag cliënt- en resultaatgericht? Weet jij collega’s te inspireren en heb je veel teamgevoel? Wil jij samen met ons het verschil maken in de geestelijke gezondheidszorg in Nederland? Kom dan bij ons werken als GZ-psycholoog! 

Werken als GZ-psycholoog

Wil jij graag een diverse cliëntpopulatie behandelen (bggz en sggz) die een grote verscheidenheid aan psychische problematieken kent? Vind je het fijn om een gevarieerd takenpakket te hebben waarbij je een eigen caseload hebt, regiebehandelaar bent en verantwoordelijk bent om samen met het team de vestiging draaiende te houden? Bij Mentaal Beter en HSK vind je een fijne balans tussen verbondenheid en autonomie en krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheid.

Dichtbij en persoonlijk

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land, er is dus altijd wel een praktijk bij jou in de buurt!

Samenwerken

We werken met kleinschalige teams in een zelforganiserende organisatie waar je vrijheid krijgt binnen heldere kaders.

Ontwikkelen

Er is een ruim opleidingsbudget beschikbaar om je verder te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten bij onze organisaties?

Binnen Mental Care Group kun je bij Mentaal Beter en HSK aan de slag als GZ-psycholoog. Benieuwd welke organisatie bij jou past en welke doelgroepen wij behandelen?