Arbeidsvoorwaarden Vitalmindz

Waardering en erkenning zijn belangrijke onderwerpen bij Vitalmindz. Goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers zijn hier een cruciaal onderdeel van. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Je leest het op deze pagina. 

Arbeidsvoorwaarden Vitalmindz

Zorg voor onze medewerkers

Medewerkers van Vitalmindz vallen onder een eigen arbeidsvoorwaardenregeling, waarin alles voor jou als medewerker goed is geregeld. Zo kun je naast een goed salaris rekenen op andere fijne arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en ontwikkelingsmogelijkheden. Meer daarover lees je hieronder.

 

Wat bieden wij jou?

Salaris

Bij Vitalmindz hebben we een functiegebouw met een marktconform salarishuis ontwikkeld. Op basis van functiewaardering en marktonderzoek is het salaris per functie vastgesteld. Per functie geldt dus een salarisschaal, met een minimum en maximum salaris op basis van een 40-urige werkweek. Op basis van relevante werkervaring word je ingeschaald in de voor jouw functie geldende salarisschaal. 

Salarisverhogingen vinden plaats op basis van beoordeling. Deze verhoging is per de eerstvolgende maand januari, tenzij je gestart bent na 1 juli: dan geldt dit de daarna volgende maand januari. De beoordeling is gekoppeld aan een percentage salarisverhoging: 0 tot 5%.

Neem contact met mij op!

Vragen?

Sharon Wout

Corporate Recruiter