Vitalmindz

Vitalmindz helpt werkgevers en medewerkers mentaal ​gezond te worden én blijven. Dat doen we middels preventieve en amplitieve oplossingen, ​zoals coaching, psychologische begeleiding en Virtual Reality Braintraining. Zo bouwen we samen aan vitale en veerkrachtige organisaties.​

Vitalmindz

Zorgen voor een gezond werkend Nederland

Bij Vitalmindz geloven we dat positief denken positief gaat werken. Dat een organisatie pas écht kan floreren als er ook wordt geïnvesteerd in het duurzame welbevinden en de vitaliteit van medewerkers. 

We maken gebruik van verschillende soorten interventies en werken vanuit de oplossingsgerichte benadering en positieve psychologie. Hierbij richten we ons op het versterken van wat al goed gaat (amplitie) en het voorkomen van psychische klachten en uitval (preventie). Ook begeleiden we medewerkers met een burn-out of andere klachten die vallen onder onverzekerde zorg. 

Linkedin - Favicon - MCG.svgLinkedIn

Onze specialisten

Met zo'n 30 medewerkers zetten we ons dag in dag uit in voor de vitaliteit en het welzijn van medewerkers. We houden van korte lijnen, zijn toegankelijk, aanspreekbaar en koppelen snel terug. 

Wil jij samen met ons bouwen aan een vitaal en veerkrachtig werkend Nederland? Bekijk onze vacatures. 

 

30 medewerkers

12 provincies

Oprichting 2017

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen

Continue ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan centraal bij Vitalmindz. Daarom stimuleren en ondersteunen we onze collega's zoveel mogelijk in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Het verschilt per functie en situatie welke opleidingen je kunt volgen. Samen met je leidinggevende kijk je naar de mogelijkheden die goed bij jou en je functie aansluiten.

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Van het salaris en een fietsplan tot toegang tot ons eigen vitaliteitsplatform: alles is voor jou als medewerker goed geregeld.

Ben jij toe aan een volgende stap? Ik kom graag met je in contact

Sharon Wout

Corporate recruiter

Ga naar alle vacatures