Werken bij AlleskITs

AlleskITs is een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsstoornissen met name gericht op ADHD en aanverwante chronische gedragsstoornissen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. De begeleiding en behandeling die AlleskITs biedt aan deze jeugdigen bestaat uit onderzoek, diagnose en ambulante en poliklinische begeleiding en behandeling. AlleskITs zet hierbij in op een multidisciplinaire aanpak waarbij een kinderarts, psychiater en een psycholoog een rol kunnen vervullen. 

In een oogopslag

0
Oprichting Alleskits
0
Enthousiaste collega's
0
Locaties
onze missie

Een gelukkig leven voor ieder kind.

In de huidige maatschappij wordt steeds meer gevraagd van kinderen en jongeren. Wij bieden kinderen een goede of nieuwe stap in de maatschappij.

Wat wij doen

Zorgen voor kinderen

AlleskITs is een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.

Onze behandelingen zijn gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar met ADHD en daarmee samenhangende aandoeningen.

Binnen ons centrum richten wij ons speciaal op de vroegtijdige opsporing en behandeling van kinderen die onderwijs volgen op de basisschool. Preventie binnen deze doelgroep, met als doel ontsporing te voorkomen en meetbare ontplooiing te bevorderen, is binnen ons centrum een belangrijke doelstelling. Daarnaast is er expertise voor het diagnosticeren en behandelen van kinderen en jongvolwassenen op het voortgezet en het speciaal onderwijs.

Het ontstaan

AllesKits begon zijn eerste vestiging in 2009 in Rotterdam Nesselande gevolgd door vestigingen in Krimpen aan den IJssel en Rotterdam Zuid. AllesKits heeft ook een vestiging in de regio Haaglanden en in Amersfoort. Naast deze locaties wordt de kinderartsenzorg van AllesKits reeds ingehuurd door Mentaal Beter op diverse locaties in Noord Holland, zoals Hoofddorp en IJmuiden. 

In alle regio’s, behalve Rijnmond, is bij AlleskITs de kinderarts hoofdbehandelaar en dus ook eerste aanspreekpunt voor ouders en kind. AlleskITs streeft er naar de diagnostische-, onderzoeks- en behandelfase binnen ons centrum te laten plaats vinden met behulp van een multidisciplinair team. 

 

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Wij zijn er niet alleen voor het kind, maar zorgen ook voor een goede voorlichting aan ouders, huisartsen en scholen.

Oplossingsgericht

Wij zetten behandelingen heel gericht in, maar focussen ons ook op vroegtijdige opsporing en bieden preventief hulp aan.

Zorg op maat

Ieder kind is anders en uniek, daarom bieden wij altijd een op maat gesneden aanpak, waarbij het kind en gezin altijd op de eerste plaats staat.

Actief Samenwerken

Onze professionals werken actief samen in een multidisciplinair team voor een zo optimaal effect van de behandeling.