Werken bij Siggie

Siggie biedt persoonlijke, professionele online coaching voor studenten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De studententijd kan namelijk pittig zijn, met alles wat er op studenten afkomt. Bij Siggie werken wij in opdracht van de hogeschool of universiteit. Op dit moment werken wij samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Leiden en de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. 

In een oogopslag

0
Oprichting Siggie
0
Enthousiaste collega's
0
Aangesloten universiteiten
Werken bij Siggie
onze missie

Wij vergroten veerkracht van studenten.

Wij zijn er voor studenten. Het is onze missie om met coaching het welzijn en veerkracht van studenten te vergroten. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat iedere student de ruimte krijgt om gezien en gehoord te worden.

Wat wij doen

Siggie coacht studenten

Onze coaches staan klaar voor studenten. Dit kan zijn voor ondersteuning bij psychische klachten, het werken aan persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van studievaardigheden of voor hulp bij het vinden van de juiste zorg. Door middel van een online coachingstraject staan wij een korte periode aan de zijde van de student. Om te luisteren, verduidelijken, verlichten, confronteren, stimuleren, verhelderen, bekrachtigen, troosten en oogsten. 

Samenwerkingen

Bij Siggie werken wij in opdracht van de hogeschool of universiteit. Op dit moment werken wij samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Leiden en de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Als student van deze universiteit of faculteit kan je kosteloos gebruikmaken van onze online coaching.

“Ik heb zelf tijdens mijn studerend leven mogen ervaren hoe waardevol het is om als student gehoord en geholpen te worden in een periode waarin er van alles op je af komt. Dat ik met mijn werk nu andere studenten kan helpen, is voor mij heel waardevol.”