Werken bij Vitalmindz

Vitalmindz richt zich op de mens in de organisatie mentaal vitaal en duurzaam inzetbaar te houden of te krijgen. Vanuit de visie dat positief denken positief gaat werken, wil Vitalmindz bijdragen aan het creëren van een positievere mindset bij werkgevers en werknemers om in hun kracht te blijven.

onze missie

Positief denken, gaat positief werken.

Een gezonde geest voor een gezonde organisatie. Wij streven er naar om zowel de mens als de organisatie vitaal te houden óf te krijgen.

In een oogopslag

0
Provincies actief
0
Enthousiaste collega's
0
Oprichting Vitalmindz

Zorgen voor een gezond werkend Nederland

Met onze dienstverlening streven we ernaar de mens in de organisatie vitaal te houden of te krijgen. Een vitaal persoon zit lekker in zijn vel, is fysiek fit, enthousiast, creatief, energiek, volop in contact met zijn omgeving en zichzelf, competent en beschikt over souplesse om zich aan veranderingen aan te passen.

Vitaliteit zien wij als een belangrijke voorwaarde, zo niet competentie ter preventie van demotivatie, disfunctioneren en uitval. Wij vinden het dan ook van waarde om samen met opdrachtgever vanuit dit kader te kijken naar (signalen van) verzuim, stijl van leidinggeven, begeleiding en re-integratie.

Onze pijlers

Wij werken vanuit de oplossingsgerichte benadering en positieve psychologie en vertrouwen op de unieke interne hulpbronnen die ieder mens beschikt. In de zelfredzaamheid die mensen in staat stelt om zich te ontwikkelen tot wie ze willen zijn.

Vitalmindz maakt onderscheid in: @Work (versterken wat goed gaat), @Risk (verbeteren wat minder goed gaat om uitval te voorkomen), @Home (herstellen wat mis is gegaan) en back@Work (zorgen voor duurzaam herstel en nazorg) als vertrekpunt om goed te kunnen beoordelen waar iemand staat en wat iemand nodig heeft.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

De cliënt kan bij ons altijd rekenen op een op maat gesneden aanpak, waarbij hij of zij altijd op de eerste plaats staat.

Doelgericht

Wij zetten behandelingen heel gericht in, afgestemd op de hulpvraag. We houden van korte lijnen, zijn toegankelijk, aanspreekbaar en koppelen snel terug.

Duidelijk

Wij informeren onze cliënten op een duidelijke wijze over de behandeling. Tijdens de behandeling meten we de voortgang en bespreken deze met de cliënt.

Actief Samenwerken

We bekijken samen met de cliënt welke behandeling het beste bij hen past, zodat we samen kunnen werken aan een zo optimaal mogelijk effect van de behandeling.