Siggie

Siggie is er voor studenten. We bieden persoonlijke, professionele online coaching aan studenten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We werken in opdracht van de hogeschool of universiteit, op dit moment zijn dat de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit Leiden, Hogeschool Inholland Haarlem en de Universiteit van Amsterdam. 

Siggie

Wij vergroten veerkracht van studenten

De studententijd kan pittig zijn, met alles wat er op studenten afkomt. Het is onze missie om met coaching het welzijn en de veerkracht van studenten te vergroten. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat iedere student de ruimte krijgt om gezien en gehoord te worden.

Onze coaches staan klaar voor studenten. Dit kan zijn voor ondersteuning bij psychische klachten, het werken aan persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van studievaardigheden of voor hulp bij het vinden van de juiste zorg. Door middel van een online coachingstraject staan wij een korte periode aan de zijde van de student. Om te luisteren, verduidelijken, verlichten, confronteren, stimuleren, verhelderen, bekrachtigen, troosten en oogsten. 

Onze specialisten

Het team van Siggie bestaat uit gedreven en professionele coaches. Samen helpen we studenten omgaan met hun uitdagingen. Zo maken we niet alleen het studeren, maar ook het leven makkelijker. Wil jij ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures.

12 medewerkers

3 aangesloten universiteiten

Oprichting 2018

Ontwikkelmogelijkheden

Opleidingen

Continue ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden staan centraal bij Siggie. Daarom stimuleren en ondersteunen we onze collega's zoveel mogelijk in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Samen met jouw leidinggevende kijk je naar de mogelijkheden die passen bij jou en je functie. 

Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

We vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Van het salaris en een fietsplan tot toegang tot ons eigen vitaliteitsplatform: alles is voor jou als medewerker goed geregeld. 

Ben jij toe aan een volgende stap? Ik kom graag met je in contact!

Silke Lamers

Corporate recruiter

Ga naar alle vacatures