Esther van Bemmel

Maak kennis met Esther van Bemmel

Orthopedagoog bij Mentaal Beter

Mijn naam is Esther van Bemmel en in de zomer van 2021 ben ik in Zoetermeer gestart als Orthopedagoog. Ik heb eerst de Pabo afgerond en ben daarna gestart met een (pre) master Orthopedagogiek. In mijn werk voel ik waardering voor wat ik doe en wie ik ben, dat maakt het een fijne werkomgeving.

Mijn verhaal

Werken bij Mentaal Beter spreekt mij aan omdat ik in een vrij klein team werk, maar wel binnen een grote organisatie. Ik vind het fijn dat de organisatie gestructureerd is en dat ik goede begeleiding krijg wanneer ik dat nodig heb. Mijn collega’s hebben uiteenlopende achtergronden en expertise, wat maakt dat er veel mensen zijn waar ik wat van kan leren.

Dat is ook direct een van de leukste dingen aan mijn werk: mijn team. We zijn een spontane groep die in is voor gezelligheid en vieren onze overwinningen samen. Wat ik ook mooi vind is dat er ruimte is om je kwetsbaar op te stellen, we zijn authentiek, dat maakt dat we team met allerlei verschillende karakters zijn. Ik voel me hier geaccepteerd en dat ik mag zijn wie ik ben.

Eerlijke feedback ontvangen van collega’s is belangrijk om als team te blijven groeien en ik vind het fijn om waardering te krijgen voor het werk dat ik doe. Dat is waar ik aan denk bij werkgeluk en wat ik terug zie in mijn werk bij Mentaal Beter: wanneer ik een lastig gesprek heb gehad checkt een collega even bij me in, we staan voor elkaar klaar. We zien elkaar.

Ontmoet ook onze andere collega's

Sarah van Dongen

Marian van den Beukel-Strik

Marieke van Wijngaarden