Marian van den Beukel-Strik

Maak kennis met Marian van den Beukel-Strik

Orthopedagoog bij Opdidakt

Mijn naam is Marian van den Beukel-Strik. Ik werk sinds 2013 bij Opdidakt als Orthopedagoog. Ik ben gestart bij de vesteging in Boxmeer en heb uit eindelijk mijn hart én liefde gevolgd naar Vlaardingen. Het is fijn dat deze mogelijkheid er is en dat ik de vrijheid heb om mij te bewegen in deze organisatie.

Mijn verhaal

Waar ik mijn werk bij Opdidakt begon met de focus op dyslexie (van intake tot onderzoek naar behandeling) houd ik mij nu steeds meer bezig met dyscalculie zorg. Het is leuk en interessant en ik merk dat ik mij hier steeds verder in ontwikkel.

Ik werk veel samen met scholen waardoor geen dag hetzelfde is. De ene dag geef ik veel begeleiding (zowel individueel als groepsbegeleiding), de andere dag reis ik van school naar school. Ik heb veel contact met leerlingen, leerkrachten en interne begeleiders. Dat maakt mijn werk juist bijzonder, ik kom op veel verschillende plekken en vind de afwisseling in mijn taken fijn.

Ik krijg energie van het contact met de kinderen. We lachen veel en ik zie ze hard werken. Soms is het moment dat het kwartje valt bij kinderen bijna tastbaar, door middel van oefenen en uitleggen zien we vooruitgang. Het is fijn om te merken en voelen dat je werk zo gewaardeerd wordt. De bedankjes van ouders en kinderen zorgen voor de geluk momenten in ons werk.

Met collega’s hebben we nu twee keer een hele leuke BBQ gehad bij ons in de tuin. Ik vind het erg leuk dat dit met collega’s kan en ook gebeurd. Met het gehele team van Schoolservice hebben we ook regelmatig etentjes. Samen willen we groeien, als team en behandelaren, zodat we steeds meer scholen en kinderen kunnen helpen!

Ontmoet ook onze andere collega's

Sarah van Dongen

Esther van Bemmel

Laura Groeneveld – van Es