Silke Lamers

Maak kennis met Silke Lamers

Corporate Recruiter bij Mental Care Group

Ik ben Silke Lamers en werk sinds begin 2021 bij Mental Care Group. Ik werk in een fris en proactief team waarin ik mij helemaal thuis voel. Samen vormen we een hecht recruitment team waarin we veel van elkaar kunnen en mogen leren.

Mijn verhaal

Als Corporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel voor diverse regio’s door het hele land. Het gaat echt om al het personeel, dus van een GZ-psycholoog voor Mentaal Beter of een orthopedagoog voor Opdidakt tot aan een verpleegkundig specialist voor AlleskITs of een medewerker zorgadministratie voor het hoofdkantoor, en ga zo maar door. Het mooie daaraan vind ik dat je met een diversiteit aan mensen te maken krijgt en geen één sollicitatie of gesprek hetzelfde is. Vanuit daar is mijn doel om de kandidaat met zijn/haar unieke bundeltje aan kennis, ervaring, kwaliteiten en karaktereigenschappen, op de juiste plek te krijgen. Het bereiken van dat doel maakt dat ik met een tevreden gevoel op mijn eigen plekje zit.

Wat me enorm aanspreekt aan Mental Care Group, is dat het werkt vanuit het gedachtegoed dat je door ruimte voor eigen initiatief en ideeën, echte ontwikkeling mogelijk maakt. Dit voel ik op de werkvloer direct aan, omdat we een zelfsturend team zijn waarin we ons vrij kunnen manoeuvreren en waarin ruimte is om de afdeling verder op de kaart te zetten. Er heerst binnen de organisatie een open en laagdrempelige sfeer, waarin contact gemakkelijk gelegd is.

Ik heb veel zin om mijzelf verder te ontwikkelen binnen deze organisatie!

Ontmoet ook onze andere collega's

Chantalle Schutte

Mathilde Westerman-Hoefnagel