Lianne Hartings

Maak kennis met Lianne Hartings

Basispsycholoog bij Mentaal Beter

Mijn naam is Lianne Hartings en ik werk als Basispsycholoog Kind en Jeugd bij Mentaal Beter in Leusden. In 2018 heb ik mijn eerste stap gezet binnen de Mentaal Beter Groep en ben ik gestart als stagiaire. Vrij snel na het behalen van mijn Master ben ik weer in dienst gegaan bij Mentaal Beter.

Mijn Verhaal

Als behandelaar ben ik iemand die rustig is, die goed kan luisteren en die erkenning geeft aan mijn cliënten. Ik vind het belangrijk om een kind mee te nemen in de ontwikkeling en het leerproces. Het is een stukje eigenaarschap wat ik teruggeef tijdens de behandeling. Juist die samenwerking, het bouwen aan een (vertrouwens)band en de klik die we hebben, daar krijg ik energie van!

Ons team in Leusden ervaar ik als erg gezellig. We staan voor elkaar klaar en wanneer iemand een lastige situatie heeft kunnen we daar samen goed over praten. Het is persoonlijk en door de uitjes die we regelmatig inplannen staan we ook los van werk gerelateerde zaken met elkaar in verbinding. Ik ben echt onderdeel van het team.

Mentaal Beter biedt ondersteuning en mogelijkheden in het volgen van opleidingen. Ik ben in 2022 gestart met de CGT opleiding, een mooie verdieping in mijn ontwikkeling. In de toekomst zou ik het ook tof vinden om de GZ-opleiding te doen. Ambities genoeg! Wat ik doe om in balans te blijven? Sporten is een van mijn uitlaatkleppen. Dit doe ik zo’n 5 tot 6 keer per week. Variërend van volleyballen, hardlopen, tot naar de sportschool.

Ontmoet ook onze andere collega's

Frederike Riemer

Tosca Scholte