Tosca Scholte

Maak kennis met Tosca Scholte

Psycholoog/Psychomotorisch therapeut bij Mentaal Beter

Mijn naam is Tosca Scholte en ik werk als psycholoog/psychomotorisch therapeut bij Mentaal Beter in Amersfoort. Ik heb de hbo-opleiding psychomotorische therapie afgerond, gevolgd door een master Mental Health.

Mijn verhaal

Ik vind het erg bijzonder om aan de ontwikkeling van een kind te kunnen bijdragen, zowel op sociaal als emotioneel vlak. Als psychomotorisch therapeut werk ik lichaamsgericht en leer ik kinderen spelenderwijs omgaan met hun klachten.

Momenteel geniet ik van het directe contact met cliënten binnen de behandelingen, maar op termijn zou ik graag gebruik maken van het opleidingsbudget dat Mentaal Beter beschikbaar heeft. Met de gz-opleiding wil ik meer ervaring en kennis opdoen om diverse behandelingen te kunnen aanbieden en meer overkoepelend betrokken te zijn als regiebehandelaar.

Voor mij betekent werkgeluk dat ik met plezier en ontspanning naar mijn werk ga en dat ik zin heb om aan de slag te gaan. Ik werk in een enthousiast en proactief team, we zijn kundig en professioneel. Toch blijft het voor mij een continue uitdaging om mezelf zo nu en dan af te remmen en rust te nemen, maar een stukje ontspanning is voor mij dé manier om in balans te blijven.

Ontmoet ook onze andere collega's

Frederike Riemer

Lianne Hartings