Kristopher van Zanten

Basispsycholoog bij Mentaal Beter

Ik ben Kristopher van Zanten en werk voor Mentaal Beter in Almere, ik heb de opleiding tot GZ-psycholoog succesvol afgerond en werk nu als GZ-psycholoog. Mentaal Beter is een jong en dynamisch bedrijf, wat mij enorm goed bevalt.

Mijn verhaal

De organisatiestructuur is zelfsturend en zelf organiserend (holacracy), dit houdt in dat de organisatie niet traditioneel top down wordt bestuurd, maar dat de autoriteit is verdeeld over alle medewerkers binnen de organisatie. Hierdoor is er veel ruimte voor nieuwe ideeën en suggesties en kun je zelf actief bijdragen aan het vormgeven van je eigen werkvloer. Binnen Mentaal Beter is ook veel tijd en aandacht voor opleiding en kennisverbreding. Ik werk nu sinds juli 2017 bij Mentaal Beter op de locatie in Almere en heb het hier erg naar mijn zin.

In de relatief korte tijd dat ik bij Mentaal Beter werk, heb ik al veel ervaring opgedaan en krijg ik de ruimte om mij te ontwikkelen als behandelaar. Het team in Almere is erg gezellig en het voelt heel prettig om hier samen te werken. Er is oor naar ideeën en suggesties. Mijn persoonlijke aanpak is persoonsgericht, kwalitatief en mensgericht en dit sluit goed aan bij de kernwaarden van Mentaal Beter. Positieve psychologie, kortdurende en klachtgerichte behandelingen dragen bij aan het behandelresultaat en geven mij het gevoel dat we echt impact hebben bij de mensen die we helpen