Solliciteren bij Mental Care Group

Sta jij samen met ons sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland?

We blijven groeien! We zetten ons met hart en ziel in om te voldoen aan de toenemende vraag aan psychische hulp. Daarom zijn we op zoek naar de talenten van nu, op zoek naar jou. Met meer dan 2000 medewerkers binnen circa 130 vestigingen door het land zetten wij ons iedere dag in om
de beste te zorg aan te bieden aan onze cliënten.

Team Recruitment maakt graag kennis met jou. We zijn benieuwd of jij met jouw specialisme, ideeën en overtuigingen past bij onze organisatie.

1. Je solliciteert

Enthousiast geworden van onze vacature? Leuk dat je solliciteert! Dit kan je direct online doen, of je kunt contact opnemen met één van onze recruiters. De contactgegevens vind je hiernaast. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 5 werkdagen hoor je van ons. Voor vragen mag je ons ook altijd even bellen of een appje sturen.

2. (Digitaal) Kennismaken

Indien jouw motivatie en cv onze aandacht heeft getrokken, maken wij graag kennis met je. Het gesprek staat in het teken van wederzijds kennismaken. In de meeste gevallen is dit met de recruiter die je graag meer vertelt over wie wij zijn en het werken bij Mental Care Group, waar we voor staan en wat we voor jou kunnen betekenen. Naast je eerdere werkervaring, krijgen we graag een beter beeld van jou als persoon. We zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities en wat je belangrijk vindt in je werk. Tevens is een referentiecheck onderdeel van de procedure. We vinden het fijn om extra informatie te verkrijgen van bijvoorbeeld een directe collega of een leidinggevende die ons meer kan vertellen over jouw carrière.

3. Een persoonlijke ontmoeting

Voelt het aan beide kanten goed? Omdat we het belangrijk vinden dat jij een glimp kan opvangen van de sfeer op ons kantoor, nodigen wij je graag uit voor een tweede gesprek op locatie. Samen met onze collega’s van de regio/vestiging ga je verder in gesprek om elkaar, het team en de vestiging beter te leren kennen. Tevens gaan we nog dieper in op de inhoud van de functie.

4. Een wederzijdse match!

Is er een match? Dan doen wij jou graag een mooi aanbod om bij ons aan de slag te gaan! Een collega van Recruitment vertelt je over alle voorwaarden, van je salaris tot de leuke extraatjes in de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord met het aanbod en teken je voor een mooie uitdaging bij Mental Care Group? Dan heten wij je graag van harte welkom.

5. Welkom!

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe functie! Natuurlijk is het vaak spannend om in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Maar wees gerust, jouw nieuwe collega’s helpen je graag op weg. Daarnaast zijn er nieuwkomersdagen die in het teken staan van een warm welkom, kennismaken met de organisatie en een aantal van je nieuwe collega’s, een inspiratiesessie en belangrijke praktische zaken zoals systemen, ICT, bedrijfsvoering en het belang van data. Met voldoende kennis kun je dan aan de slag gaan op locatie! Namens ons allemaal: heel veel plezier en succes!

Onze Recruiters

Robert Okhuijsen 
Manager Recruitment

Silke Lamers
Corporate Recruiter

Chantalle Schutte
Corporate Recruiter

Mathilde Hoefnagel
Corporate Recruiter

Wietske Schaapman
Corporate Recruiter

Sharon Wout
Corporate Recruiter

Joyce Scipio
Corporate Recruiter

Julia Jongbloed
Corporate Recruiter

Awan Hussein
Corporate Recruiter