Perihan Yildiz

Basispsycholoog bij Mentaal Beter Jong

Ik ben Perihan Yildiz en werk sinds mei 2019 voor Mentaal Beter Jong in Den Haag. Relatief gezien werk ik hier nog niet zo lang, maar gevoelsmatig lijkt het alsof ik hier al jaren werk. Dit is denk ik ook wel wat kenmerkend aan Mentaal Beter is, namelijk dat je snel geaard raakt.

Mijn verhaal

Vanaf het eerste moment dat ik binnenliep heb ik de persoonlijke en verwelkomende sfeer ervaren binnen de locatie Bleiswijkstraat. Dit sprak mij aan en het maakt mij blij dat ik nu kan bijdragen aan deze sfeer. Er heerst een positieve energie die je over de hele organisatie ervaart. Of het nou gaat om bellen met een collega naar het hoofdkantoor, of bellen naar iedere andere denkbare locatie, de toegankelijkheid blijft zeer goed. Iedereen is laagdrempelig en behulpzaam wat betreft contact. Hoe druk het ook is, er wordt tijd gemaakt voor collega’s. Er voor elkaar zijn staat hoog in het vaandel.

Binnen Mentaal Beter wordt belang gehecht aan kwaliteit en deskundigheid.  Om deze reden worden er voldoende mogelijkheden geboden voor bijscholing. Binnen het werk mag buiten kaders gedacht worden. De vrijheid die Mentaal Beter hiermee biedt, zorgt ervoor dat ik mijn creativiteit kan benutten en daarmee hulp op maat kan bieden.