Stel je eigen marketing / communicatie functie samen!

Altijd al gedroomd van een functie die perfect past bij jouw ervaringen, skills en wensen? Wij bieden de mogelijkheid om binnen ons marketing- en communicatieteam je eigen functie samen te stellen! 

STATUS: SOLLICITATIESTOP
vacatures orthopedagoog
Ons verhaal

Wil jij impact maken en meegroeien met onze organisatie?

Ben jij de marketing en/of communicatie topper die ons team met zijn of haar skills weet te versterken? Wil jij wat kunnen betekenen voor een ander? Ga het avontuur dan aan en stel je eigen functie samen!

Werken voor meerdere labels

De Mentaal Beter Groep bestaat uit de bedrijven Mentaal Beter, Opdidakt, Vitalmindz en Alleskits. Binnen de Mentaal Beter Groep werken wij volgens de Holacracy-methode, Holacracy is een besturingsmodel voor organisaties waar afstand wordt genomen van traditioneel top-downmanagement en waar de verantwoordelijkheden worden verdeeld over alle medewerkers in de organisatie.

Binnen de Holacracy-methode bestaat er ook geen vaste functiebeschrijving maar kan iedere collega diverse rollen vervullen. Omdat wij ons marketingteam flink gaan uitbreiden met 5 nieuwe collega’s bestaat hierdoor voor jou de kans om de rollen te kiezen die bij jouw skills en wensen passen en zo je eigen functie samen te stellen.

Wij bieden een gezellige werkplek waar ontwikkeling gestimuleerd wordt, ruimte wordt geboden voor eigen initiatief en er een bovengemiddeld opleidingsbudget beschikbaar is. Uiteraard zorgen wij voor je laptop en is thuiswerken een mogelijkheid. We werken als team aan grote projecten en daarnaast krijg jij de verantwoordelijkheid over je rol.

 

Ons aanbod

Hoe werkt het?

Bekijk hieronder alle rollen waarvan wij vinden dat deze binnen ons marketing- en communicatieteam aanwezig moeten zijn. Kies de rollen die bij jouw skills en wensen passen en schrijf een motivatie waarom deze combinatie van rollen jouw droombaan is.

Enthousiast geworden? Reageer dan gelijk door onderstaand formulier in te vullen of stuur je motivatie en CV aan marketing@mentaalbeter.nl en wie weet zit jij binnenkort met ons aan de (digitale) tafel!

Social Media

Instagram, Facebook, Linkedin, Pinterest en Youtube, jij draait je hand er niet voor om.

Vervuld

Web

Van beheren tot ontwikkelen, jij weet alles van wordpress en sterke landingspagina's.

E-mailmarketing

Content, automatiseren, conversie en testen klinkt je als muziek in de oren.

Vervuld

SEO

Nog niet op plek 1? Jij zorgt ervoor dat zoekmachines niet om ons heen kunnen.

Copywriting

Jij beheerst de kunst van het schrijven. Je weet de doelgroep te raken en weet wat er speelt.

SEA

Je bent technisch en analytisch en weet onze campagnes te optimaliseren.

Grafisch vormgeving

Jij denkt in beelden en weet onze huisstijl te bewaken en verder door te ontwikkelen.

Content creatie

Jij weet onze doelgroepen te raken met authentieke content en sterke verhalen.

Interne communicatie

Jij weet alles van communicatie en helpt de organisatie verder.

Vervuld

Data

Campagnes analyseren, datadriven werken stimuleren, jij wordt warm van de cijfers.

UX/UI

Welke elementen missen wij op onze websites? Wat is de optimale flow? Jij brengt ons verder.

PR & communicatie

Jij ziet mogelijkheden tot groei, weet mensen te binden en hebt een ijzersterk verhaal.

Nog een aantal punten

Iedereen met de juiste skillset en instelling is welkom om bij ons te solliciteren. We zijn benieuwd naar je ervaringen en hoe jij ons team verder kan brengen. Afhankelijk van je ervaring zullen wij je inschalen in ons salarishuis.

We vinden het belangrijk om een hecht team op te bouwen. Thuiswerken is uiteraard ook zeker een optie en wordt vanuit de organisatie gestimuleerd. We willen wel de verbondenheid creëren op kantoor om gezamenlijk aan onze doelen te werken en creativiteit te stimuleren. 

Ieder jaar stellen we als team gezamenlijke doelstellingen op, maar ook per rol en individueel bekijken we naar de groei- en ontwikkelmogelijkheden. Door de ‘platte’ manier van werken kun je zelf actief een bijdrage leveren aan de doelen die jij voor ogen hebt. 

Bedankt voor je interesse in onze manier van solliciteren en organisatie. Momenteel hebben wij een sollicitatiestop en zijn wij ons team verder vorm aan het geven.