Mentaal Beter Dag 2019

Een dag van samenkomen en inspireren

Op donderdag 17 januari 2019 was het weer zover: de jaarlijkse Mentaal Beter Dag vond plaats! Ook dit jaar troffen collega’s van Mentaal Beter elkaar weer in het Van der Valk hotel in Tiel. Een dag van samenkomen, inspireren en waarde geven aan het goede werk wat iedere dag gedaan wordt. De bezoekers werden getrakteerd op diverse interessante lezingen, workshops en uiteraard een lekker diner.

Zoals iedere editie van de Mentaal Beter Dag is er een mooi programma samengesteld met interessante sprekers en leuke workshops waar al onze collega’s voor konden inschrijven.

In de hoofdzaal begon deze dag met een interessante lezing van Chris Irons over Compassion Focused Therapy. Na deze lezing gingen alle collega’s in kleinere groepjes langs de diverse aangeboden workshops.

In de avond was er een diner waarbij iedereen zijn of haar ervaringen kon delen, of even bijpraten met de collega’s van de andere vestigingen. Na het diner gaf onze collega Vera Kempen een boeiende lezing over de mogelijkheden van E-health en de nieuwe behandelmogelijkheden. De dag werd afgesloten met een lezing van Martin Appelo.

Afsluitend was er nog een borrel en konden collega’s weer op eigen gelegenheid terug naar huis na een dag vol beleving en inspiratie.

Uiteraard hebben wij deze dag mooi in beeld gebracht en kun je de aftermovie hier bekijken.