Marsha Baboelal

Basispsycholoog bij Mentaal Beter Online

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Mentaal Beter, een organisatie die ik ervaar als toegankelijk en innovatief. Voor mij is het in mijn werk belangrijk dat ik afwisseling heb tussen behandelen en taken die meer liggen op het gebied van ontwikkeling en afstemming van het zorgproces.

Mijn verhaal

Vanaf het eerste moment heb ik hiervoor de ruimte gekregen, ik kan de dingen doen die ik leuk vind en word hierin gestimuleerd. Als “online psycholoog” bij Mentaal Beter Online was het wel even omschakelen! Van dagelijks reizen van en naar het werk en lunchpauzes met collega’s naar thuis de computer opstarten en aan de slag. Gelukkig is er ook via andere kanalen ruimte om met collega’s te sparren en wordt beeldbellen steeds meer gebruikt binnen de organisatie. Ondanks mijn positie ‘in de cloud’, voel ik me echt onderdeel van het team van Mentaal Beter.

Omdat Mentaal Beter Online volop in ontwikkeling is, zijn we constant bezig het proces te verbeteren en uit te bouwen. Ik vind het ontzettend leuk om de combinatie van hulpverlening en techniek/digitalisering te mogen uitdenken en als behandelaar ervaring in op te doen. We moeten binnen de GGZ nadenken over slimme en meer efficiënte manieren om goede behandeling te kunnen leveren zonder dat aan kwaliteit wordt ingeboet. Ik ben er van overtuigd dat het digitaal behandelen hierin een mooie bijdrage kan leveren.

Dus waarom werk ik voor Mentaal Beter? Omdat de organisatie ruimte geeft aan nieuwe initiatieven, meedenkt en meewerkt om mijn kwaliteiten optimaal te benutten en omdat overal waar ik kom op vestigingen en het hoofdkantoor een hele fijne sfeer heerst van vertrouwen en lekker samen knallen!